Transfer la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS Transfer la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS

Te-ai decis să te transferi la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS? Îți mulțumim pentru alegere și apreciem încrederea pe care ne-o oferi. Suntem siguri că vei fi mulțumit de alegerea făcută, acum și mai târziu.

Pentru a demara procedura de transfer, este necesar să completezi aceste câmpuri:

În format gif, png, jpg, jpeg, pdf, doc sau docx pentru a-ţi putea transmite documentele de transfer.
Dimensiunea maximă admisă este de 10 MB.

Da       Nu
Strada:  
Nr.:  
Bl.:  
Sc.:  
Et.:  
Ap.:  
Da       Nu
Contribuţia individuală*:   lei
Contributia angajatorului*:   lei
Contribuţia totală:   lei

Companie

Persoana de contact

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR PENSII este operator de date cu caracter personal (nr. ANSPDPCP 5813) și prelucrează datele dvs. cu caracter personal în scopul prevăzut de Legea 204/2006, respectiv de Legea 411/2004. Scopul prelucrării, destinatarii și categoriile de destinatari ai datelor, obligativitatea furnizării datelor, consecințele nefurnizării acestora, precum și drepturile dvs., așa cum sunt prevăzute de Legea 677/2001, sunt descrise în detaliu în secțiunea Termeni și condiții a site-ului www.pensiibcr.ro.

În cazul în care v-ați exprimat acordul de a primi și alte informări cu privire la produsele BCR PENSII, datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de BCR PENSII în scop de reclamă, marketing și publicitate.