Cu doar 162 lei / lună (adică o contribuție optimă din punct de vedere fiscal) vei avea parte de:
Cu doar 162 lei / lună (adică o contribuție optimă din punct de vedere fiscal) vei avea parte de:
  • Un venit în plus GARANTAT la pensie, indiferent cum evoluează piețele financiare. Astfel, garantăm că suma totală cuvenită va reprezenta cel puțin suma contribuțiilor nete minus comisioanele de administrare (în condițile prevăzute în prospectul schemei de pensii FPF BCR PLUS, disponibil aici).

   Sunt garantate și sumele transferate la BCR PLUS de la un alt fond de pensii facultative (garanția nu este valabilă în cazul transferului de la BCR PLUS către un alt fond)

  • Avantaje fiscale: sumele aferente contribuțiilor la pensia facultativă sunt scutite de la plata impozitului pe venitul din salarii de 10%, în limita a 400 de euro pe an (circa 162 lei / lună). Pentru a te asigura că beneficiezi de aceste avantaje fiscale, fă plata contribuției prin intermediul angajatorului tău. Astfel, conform Codului Fiscal în vigoare, îți va fi mai simplu să economisești niște bani pe care altfel i-ai fi plătit ca și impozit.

  • Protecție financiară pentru tine: banii de pensie sunt chiar pentru viitor - vei intra în posesia lor doar după 60 de ani, în condițiile legii1, deci ești protejat de cumpărături impulsive.

  • Protecția celor dragi: banii de pensie sunt proprietatea ta, iar în cazul unui eveniment nefericit, nu se pierd, ci se moștenesc, în condițiile legii.

  • Randamente competitive2: și o politică prudențială de plasare a activelor.

  • Flexibilitate: poți modifica oricând nivelul contribuției (de la min 35 lei pentru BCR PLUS la max 15% din veniturile salariale brute ori asimilate acestora) sau chiar să încetezi temporar plata dacă traversezi o perioadă mai dificilă.

  • Informații complete online: știi cu exactitate suma acumulată de-a lungul timpului cu serviciul gratuit 24 Pensie (îți faci cont online și ai acces la informații despre valoarea activului personal, istoricul contribuțiilor tale și evolutia fondului2). Suplimentar, participanții BCR Pensii care sunt și clienți BCR - utilizatori ai platformei George - pot vizualiza direct în George informații despre pensia lor privată Pilon 2 și/sau Pilon 3 de la BCR Pensii. 100% online, 100% inteligent.

 

1Mai poți intra în posesia banilor de pensie facultativă și dacă beneficiezi de pensie de invaliditate.

2Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.

Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS este administrat de BCR Pensii, S.A.F.P.P. S.A. (www.pensiibcr.ro)

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului, sunteți de acord ca datele dvs. să fie transmise unui agent de marketing autorizat al BCR Pensii în scopul contactării dvs. în vederea prezentării caracteristicilor FPF BCR PLUS și a semnării unui act individual de aderare.

Pentru alte solicitări, ne puteți contacta la telefon 021 9503 sau prin e-mail la pensiibcr@bcr.ro

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/2004”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.