Noi facem comisionul mai avantajos pentru tine la pensia facultativă BCR PLUS.<br>Tu ce faci acum?<br>Aplică pentru pensia ta privată!<br><br> Noi facem comisionul mai avantajos pentru tine la pensia facultativă BCR PLUS.
Tu ce faci acum?
Aplică pentru pensia ta privată!

Unde crezi că vei fi peste 20-30 de ani? Oriunde te poartă viitorul, sigur vei avea nevoie de bani pentru cea mai lungă vacanță pe care o vei avea vreodată: pensia!

Și pentru că este o călătorie pe care o facem împreună, noi te ajutăm să economisești: de la 1 iunie 2018 comisionul de 3% din contribuțiile brute va fi plafonat la maxim 2 lei, oricât de mare va fi contribuția ta.

Asta înseamnă că pentru o contribuție brută de 150 de lei, cei 2 lei să reprezinte doar 1,33% din contribuție (în loc de 3%), iar în cazul unei contribuții brute totale de 300 de lei, procentul scade și mai mult, până la nivelul de 0,66%.

E mai simplu când începi din timp să contribui la o pensie facultativă cu BCR Pensii!

Iată ce beneficii ai:

Poți avea un venit în plus la pensie, într-un cont individual aflat în proprietatea ta.

  •   
Ai avantaje fiscale: sumele economisite de tine pentru pensia facultativă sunt scutite de la calculul impozitului pe venitul din salarii de 10%, în limita a 400 de euro pe an. Astfel, banii care altfel ar ajunge la stat sub formă de impozit, îți rămân ție (numai dacă faci plata contribuției prin intermediul angajatorului).

Ai randamente competitive* și o politică prudențială de plasare a activelor, cu scopul de a-ți proteja economiile. Detalii despre rata de rentabilitate remarcabilă* a FPF BCR PLUS aici.

Poți modifica oricând nivelul contribuției (între minim 35 lei și maxim 15% din venitul salarial brut) sau chiar să încetezi temporar plata când traversezi o perioadă mai dificilă.

Poți știi cu exactitate suma acumulată de-a lungul timpului cu serviciul 24 Pensie (îți faci cont online și ai acces la informații despre valoarea activului personal și istoricul contribuțiilor tale).

Aplică acum pentru pensia ta facultativă!

Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS (FPF BCR PLUS) este administrat de BCR PENSII, S.A.F.P.P. S.A. www.pensiibcr.ro, tel 021 9503

*Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR PENSII este operator de date cu caracter personal (nr. ANSPDPCP 5813) și prelucrează datele dvs. cu caracter personal în scopul prevăzut de Legea 204/2006, respectiv de Legea 411/2004. Scopul prelucrării, destinatarii și categoriile de destinatari ai datelor, obligativitatea furnizării datelor, consecințele nefurnizării acestora, precum și drepturile dvs., așa cum sunt prevăzute de Legea 677/2001, sunt descrise în detaliu în secțiunea Termeni și condiții a site-ului www.pensiibcr.ro.

În cazul în care v-ați exprimat acordul de a primi și alte informări cu privire la produsele BCR PENSII, datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de BCR PENSII în scop de reclamă, marketing și publicitate.