Aplică acum pentru pensia facultativă de la BCR PENSII Aplică acum pentru pensia facultativă de la BCR PENSII

Tu cum te asiguri că te vei bucura mereu de pasiunile tale? Crezi că îți vei putea păstra bunăstarea în viitorul îndelungat? Cum poți avea aceeași viață bogată, indiferent de vârstă?

Pentru a avea o pensie pe măsura planurilor tale, apelează la o soluție de economisire eficientă: pensia facultativă BCR PLUS! Indiferent de veniturile tale, și tu îți poți asigura un viitor mai bun la pensie.

Dacă alegi să contribui pentru o pensie facultativă, te bucuri de o serie de avantaje menite să-ți facă viața mai ușoară:

E simplu să contribui – tu alegi suma pe care dorești să o virezi, lunar, în contul tău de pensie, în funcție de veniturile tale. Suma minimă cu care poți contribui la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS este 35 de lei.

   Ai acces rapid la orice informație despre contul tău, din contul de client BCR PLUS. Poți solicita să primești informații despre contul tău și prin SMS. În plus, poți accesa contul personal 24Pensie pentru a fi mereu la curent cu situația economiilor tale.

Ai un avantaj fiscal specific, datorat faptului că sumele aferente contribuțiilor la pensia facultativă, plătite de tine, sunt eliminate din baza de calcul a impozitului pe venit de 16%, în limita contribuţiei de 400 de euro pe an. Astfel, parte din banii care altfel ar fi plătiţi ca şi impozit pe venit, rămân în contul tău de pensie facultativă BCR PLUS.

Fă primul pas pentru a deveni participant: completează câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR PENSII este operator de date cu caracter personal (nr. ANSPDPCP 5813) și prelucrează datele dvs. cu caracter personal în scopul prevăzut de Legea 204/2006, respectiv de Legea 411/2004. Scopul prelucrării, destinatarii și categoriile de destinatari ai datelor, obligativitatea furnizării datelor, consecințele nefurnizării acestora, precum și drepturile dvs., așa cum sunt prevăzute de Legea 677/2001, sunt descrise în detaliu în secțiunea Termeni și condiții a site-ului www.pensiibcr.ro.

În cazul în care v-ați exprimat acordul de a primi și alte informări cu privire la produsele BCR PENSII, datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de BCR PENSII în scop de reclamă, marketing și publicitate.