Noi am făcut comisionul mai avantajos pentru tine la pensia facultativă BCR PLUS.<br>Tu ce faci acum?<br>Aplică pentru pensia ta privată!<br><br> Noi am făcut comisionul mai avantajos pentru tine la pensia facultativă BCR PLUS.
Tu ce faci acum?
Aplică pentru pensia ta privată!

Unde crezi că vei fi peste 20-30 de ani? Oriunde te poartă viitorul, sigur vei avea nevoie de bani pentru cea mai lungă vacanță pe care o vei avea vreodată: pensia!

Și pentru că este o călătorie pe care o facem împreună, noi te ajutăm să economisești: de la 1 iunie 2018 comisionul de 3% din contribuțiile brute este plafonat la maxim 2 lei, oricât de mare ar fi contribuția ta.

Asta înseamnă că pentru o contribuție brută de 150 de lei, cei 2 lei să reprezinte doar 1,33% din contribuție (în loc de 3%), iar în cazul unei contribuții brute totale de 300 de lei, procentul scade și mai mult, până la nivelul de 0,66%.

E mai simplu când începi din timp să contribui la o pensie facultativă cu BCR Pensii!

Iată ce beneficii ai cu pensia ta facultativă:

Poți avea un venit în plus la pensie, într-un cont individual aflat în proprietatea ta.

  •   
Ai avantaje fiscale: sumele economisite de tine pentru pensia facultativă sunt scutite de la calculul impozitului pe venitul din salarii de 10%, în limita a 400 de euro pe an. Astfel, statul îți oferă șansa să economisești niște bani pe care altfel i-ai fi plătit ca și impozit (dacă faci plata contribuției prin intermediul angajatorului).

O echipă de profesioniști care au ca prioritate obținerea de randamente competitive* și o politică prudențială de plasare a activelor. Totul cu scopul de a-ți proteja economiile. Detalii despre rata de rentabilitate* a FPF BCR PLUS aici.

Poți modifica oricând nivelul contribuției (între minim 35 lei și maxim 15% din venitul salarial brut) sau chiar să încetezi temporar plata când traversezi o perioadă mai dificilă.

Știi cu exactitate suma acumulată de-a lungul timpului cu serviciul 24 Pensie (îți faci cont online și ai acces la informații despre valoarea activului personal și istoricul contribuțiilor tale).

Aplică acum pentru pensia ta facultativă!

Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS (FPF BCR PLUS) este administrat de BCR PENSII, S.A.F.P.P. S.A. www.pensiibcr.ro, tel 021 9503

*Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului, sunteți de acord ca datele dvs. să fie transmise unui agent de marketing autorizat al BCR Pensii în scopul contactării dvs. în vederea prezentării caracteristicilor FPF BCR PLUS și a semnării unui act individual de aderare.

Pentru alte solicitări, ne puteți contacta la telefon 021 9503 sau prin e-mail la pensiibcr@bcr.ro

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.