Cu doar 150 lei / lună (adică o contribuție optimă din punct de vedere fiscal*) vei avea parte de:

Ai incluse în abonament zâmbete de la nepoți, momente de relaxare alături de cei dragi și emoții inedite.

Pensia facultativă BCR PLUS poate fi ca un abonament lunar pentru un viitor mai bun. Așa cum, lună de lună, plătești telefonul, internetul sau serviciul prin care urmărești filme online, cu o sumă asemănătoare poți avea ani liniștiți la pensionare.
Mai mult, cu BCR PLUS ai garanția că la pensionare banii tăi se vor întoarce la tine.

Cu doar 150 lei / lună (adică o contribuție optimă din punct de vedere fiscal*) vei avea parte de:
  • Un venit în plus GARANTAT la pensie, într-un cont individual aflat în proprietatea ta. Garantăm că suma totală cuvenită va reprezenta cel puțin suma contribuțiilor nete minus comisioanele de administrare (în condițile prevăzute în prospectul schemei de pensii FPF BCR PLUS, disponibil aici).

   Sunt garantate și sumele transferate la BCR PLUS de la un alt fond de pensii facultative (garanția nu este valabilă în cazul transferului de la BCR PLUS către un alt fond)

  • Avantaje fiscale: *sumele aferente contribuțiilor la pensia facultativă sunt scutite de la plata impozitului pe venitul din salarii de 10%, în limita a 400 de euro pe an (circa 150 lei / lună). Astfel, conform Codului Fiscal în vigoare, făcând plata contribuției prin intermediul angajatorului, este mai simplu să economisești niște bani pe care altfel i-ai fi plătit ca și impozit.

  • O echipă de profesioniști care au ca prioritate obținerea de randamente competitive** și o politică prudențială de plasare a activelor.

  • Flexibilitate: poți modifica oricând nivelul contribuției sau chiar să încetezi temporar plata dacă traversezi o perioadă mai dificilă.

  • Informații la un click distanță:  știi cu exactitate suma acumulată de-a lungul timpului cu serviciul  gratuit 24 Pensie (îți faci cont online și ai acces la informații despre valoarea activului personal și istoricul contribuțiilor tale).

*Contribuția la Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS, administrat de BCR Pensii, S.A.F.P.P. S.A., este de minim 35 lei și nu este un abonament, ci o formă de economisire pe termen lung. Detalii în prospectul disponibil aici.

**Performanțele anterioare nu reprezintă o garanție a realizărilor viitoare.

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Prin completarea formularului, sunteți de acord ca datele dvs. să fie transmise unui agent de marketing autorizat al BCR Pensii în scopul contactării dvs. în vederea prezentării caracteristicilor FPF BCR PLUS și a semnării unui act individual de aderare.

Pentru alte solicitări, ne puteți contacta la telefon 021 9503 sau prin e-mail la pensiibcr@bcr.ro

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/2004”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.