Aplică acum pentru pensia administrată privat de la BCR PENSII

Aplică acum și stai fără griji mai târziu!

Te gândești să aplici la un fond de pensii administrat privat? Felicitări, ai luat decizia bună! Acest fond de pensii este conceput pentru a-ți asigura un viitor cât mai confortabil financiar.

Iată câteva beneficii pe care le vei avea contribuind la un fond de pensii administrat privat:

Nu ai costuri suplimentare. O parte din contribuția individuală datorată la sistemul public de pensii private este redirecționată spre contul tău individual.
    Ai garanția contribuțiilor nete, reprezentate de suma contribuțiilor brute încasate minus toate comisioanele legale și, eventual, penalitățile de transfer.
Ești mereu la curent cu situația contului tău individual, prin informări periodice despre activul tău personal, numărul de unități de fond acumulate sau valoarea unității de fond, prin informarea anuală sau prin contul tău de utilizator.

Fă primul pas pentru a deveni participant: completează câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Iar dacă nu ești la primul loc de muncă, verifică mai întâi pe site-ul ASF dacă nu cumva ești deja participant la un fond de pensii administrat privat Pilonul II.

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Pentru alte solicitări, ne puteți contacta la telefon 021 9503 sau prin e-mail la pensiibcr@bcr.ro

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.