Transfer la Fondul de Pensii Administrat Privat BCR: simplu și rapid

Te-ai decis să te transferi la Fondul de Pensii Administrat Privat BCR? Îți mulțumim pentru alegere și apreciem încrederea pe care ne-o oferi. Suntem siguri că vei fi mulțumit de alegerea făcută, acum și mai târziu.

Pentru a demara procedura de transfer, este necesar să completezi câmpurile de mai jos. BCR Pensii te va contacta la datele comunicate de către tine mai jos pentru a definitiva procedura de transfer.

În format gif, png, jpg, jpeg, pdf, doc sau docx pentru a-ţi putea transmite documentele de transfer.
Dimensiunea maximă admisă este de 10 MB.

Da       Nu
Strada:  
Nr.:  
Bl.:  
Sc.:  
Et.:  
Ap.:  

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.