Vreau o întâlnire cu un specialist BCR Pensii Vreau o întâlnire cu un specialist BCR Pensii

Ai refuza un avantaj fiscal per angajat? De ce să nu beneficiezi de o deductibilitate fiscală importantă, oferindu-le, în același timp, angajaților tăi un venit suplimentar la pensie?

Pensia facultativă este un instrument prin care poți eficientiza programele și bugetele pentru motivarea angajaților, la costuri optime, oferindu-le în semn de apreciere mai mulți bani la pensie. Iar dacă alegi să contribui pentru angajații tăi la un fond de pensii facultative, e bine să știi că vei avea parte de anumite avantaje specifice.

  

Contribuţia angajatorului la pensia facultativă a angajatilor săi este scutită de la plata contribuţiilor sociale obligatorii în limita a 400 de euro pe an per angajat şi în mod nelimitat de la plata impozitului pe profit.Facilitatea fiscală se aplică în mod diferenţiat angajatorului, şi angajatului în cazul unei contribuţii mixte la fondul de pensii facultative, în sensul că, pentru partea de contribuţie platită de angajat de până la nivelul de 400 euro pe an, suma este eliminată din baza de calcul a impozitului pe venit.

Pe termen lung, pensia facultativă poate reprezenta și un instrument de motivare a angajaților.

În același sens, pensia facultativă poate reprezenta un instrument de retenție de personal. Angajații vor aprecia cu siguranță grija arătată de tine ca angajator pentru viitorul lor și vor fi mai motivați.

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre pensiile facultative, completează câmpurile formularului și, un specialist BCR PENSII te va contacta în cel mai scurt timp!

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR PENSII este operator de date cu caracter personal (nr. ANSPDPCP 5813) și prelucrează datele dvs. cu caracter personal în scopul prevăzut de Legea 204/2006, respectiv de Legea 411/2004. Scopul prelucrării, destinatarii și categoriile de destinatari ai datelor, obligativitatea furnizării datelor, consecințele nefurnizării acestora, precum și drepturile dvs., așa cum sunt prevăzute de Legea 677/2001, sunt descrise în detaliu în secțiunea Termeni și condiții a site-ului www.pensiibcr.ro.

În cazul în care v-ați exprimat acordul de a primi și alte informări cu privire la produsele BCR PENSII, datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de BCR PENSII în scop de reclamă, marketing și publicitate.