Vreau o întâlnire cu un specialist BCR Pensii

Ai refuza un avantaj fiscal per angajat? De ce să nu beneficiezi de o deductibilitate fiscală importantă, oferindu-le, în același timp, angajaților tăi un venit suplimentar la pensie?

Pensia facultativă este un instrument prin care poți eficientiza programele și bugetele pentru motivarea angajaților, la costuri optime, oferindu-le în semn de apreciere mai mulți bani la pensie. Iar dacă alegi să contribui pentru angajații tăi la un fond de pensii facultative, e bine să știi că vei avea parte de anumite avantaje specifice.

  

Contribuţia angajatorului la pensia facultativă a angajatilor săi este scutită de la plata contribuţiilor sociale obligatorii în limita a 400 de euro pe an per angajat şi în mod nelimitat de la plata impozitului pe profit.Facilitatea fiscală se aplică în mod diferenţiat angajatorului, şi angajatului în cazul unei contribuţii mixte la fondul de pensii facultative, în sensul că, pentru partea de contribuţie platită de angajat de până la nivelul de 400 euro pe an, suma este eliminată din baza de calcul a impozitului pe venit.

Pe termen lung, pensia facultativă poate reprezenta și un instrument de motivare a angajaților.

În același sens, pensia facultativă poate reprezenta un instrument de retenție de personal. Angajații vor aprecia cu siguranță grija arătată de tine ca angajator pentru viitorul lor și vor fi mai motivați.

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii despre pensiile facultative, completează câmpurile formularului și, un specialist BCR PENSII te va contacta în cel mai scurt timp!

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.