Digitalizează și pensia privată!
Treci pe e-mail!

Completează formularul de mai jos și alege să primești scrisoarea de informare anuală exclusiv prin mijloace electronice.

Ai acces ușor, sigur și comod la cele mai importante informații despre pensia ta privată. Totul din confortul casei tale sau de oriunde te-ai afla, fără grija poștașului ori a documentului fizic.

În plus, limităm consumul de hârtie și împreună protejăm natura, pentru o Românie mai verde!

Bifează dacă începând cu scrisoarea de informare anuală aferentă anului 2024 (trimisă în 2025) dorești să primești acest document exclusiv prin mijloace electronice, la ultima adresă de e-mail comunicată.

După trimiterea acestui formular, BCR Pensii va verifica datele tale de identificare, iar dacă ești participant la fondurile administrate de BCR Pensii vei primi un e-mail cu un link pentru confirmarea datelor. Actualizarea opțiunii se va produce doar după confirmarea ta (dând click pe linkul din e-mail).

Dacă ulterior te răzgândești, poți solicita să primești din nou prin poștă trimițând un e-mail la pensiibcr@bcr.ro, sunând la 021 9503 sau, dacă ai cont online 24 Pensie, îți poți schimba opțiunea direct de acolo.(Conform prevederilor legale, scrisoarea de informare anuală 2024 conține date valabile la 31.12.2024 și va fi transmisă - fizic sau via e-mail - cel mai târziu până la data de 15 mai 2025, în funcție de opțiunea ta).
Cod securitate Introdu codul din imagine în câmpul de mai jos*
resetează
*Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de tine, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.

BCR Pensii, S.A.F.P.P. S.A., administrează Fondul de Pensii Administrat Privat BCR (Pilonul 2) și Fondul de Pensii Facultative BCR PLUS (Pilonul 3). www.pensiibcr.ro