Formular contact - Sunt deja participant

Vrei să discuți cu un reprezentant BCR Pensii? Ai întrebări despre produsele noastre? Ai o sugestie care ne ajută să îmbunătățim serviciile pe care ţi le oferim sau vrei să faci o reclamație?

Lasă-ne mai jos un mesaj online și se rezolvă rapid!

Sunt momente în care e posibil să apară modificări ale datelor tale personale față de momentul semnării actului de aderare cum ar fi: datele personale sau de contact, datele angajatorului tău, valoarea contribuției lunare la pensia facultativă și nu numai. Pentru actualizarea acestora, completează cererea de mai jos cu datele actualizate, fiind necesar sa o printezi, să o semnezi și să o atașezi la prezentul formular, împreună cu o copie a actului tău de identitate, semnată de către tine pe pagina cu imaginea reprodusă prin copiere. Noi o vom procesa astfel încât să te putem contacta oricând avem nevoie să-ți comunicăm ceva important.

Te rugăm să completezi câmpurile acestui formular, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile privind procedura si documentele necesare transferului.

Contul 24Pensie te ajută să fii mereu informat cu privire la situația pensiei taleprivate. Fie că nu ai ȋncă cont fie că întâmpini dificultăți în accesarea acestuia, noi te putem ajuta. Te rugăm să completezi câmpurile acestui formular și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți acorda suportul de care ai nevoie.

Poți oricând să ai intrebări privind pensia ta privata, spre exemplu privind actul de aderare, valoarea activului acumulat, prospectul schemei de pensii și nu numai. Îți stăm la dispoziție pentru orice întrebare. Spune-ne ce informații îți sunt necesare. În acest sens, te rugăm să completezi câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Ne străduim permanent să îți venim în întâmpinare cu produse de calitate și servicii ireproșabile. Prețuim feedback-ul tău și dorim să-ți ascultăm opiniile. În acest sens, te încurajăm să completezi câmpurile acestui formular, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

Te rugăm să completezi câmpurile acestui formular, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți oferi toate informațiile privind procedura si documentele necesare plății activului în caz de pensionare (pentru Pilonul 2) sau împlinirea vârstei de 60 de ani (pentru Pilonul 3) respectiv în caz de invaliditate. În cazul decesului participantului, moștenitorii acestuia au dreptul de a solicita plata activului net cuvenit, în condițiile Legii.

Informatii upload document

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii nr. 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificările și completările ulterioare („Legea 204/2006”) și/sau al Legii nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, republicată, cu modificările și completările ulterioare („Legea 411/004”) și/sau al Legii nr. 1/2020 privind pensiile ocupaționale („Legea 1/2020”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de tine, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.