Formular contact - Nu sunt participant

Vrei să discuți cu un reprezentant BCR Pensii? Ai întrebări despre produsele noastre? Ai o sugestie care ne ajută să îmbunătățim serviciile pe care ţi le oferim sau vrei să faci o reclamație?

Lasă-ne mai jos un mesaj online și se rezolvă rapid!

Dacă mâine te-ai trezi și ai fi la pensie, care ar fi primele tale gânduri? Ai fi liniștit la ideea că ai economisit destul pentru perioada aceasta? Sau te-ar nemulțumi gândul că nu te bazezi decât pe ceea ce oferă statul? Pentru a putea zâmbi la gândul zilei de mâine, poți apela la o soluție eficientă de economisire: pensia privată!

Dacă vrei să afli mai multe informații despre avantajele unei pensii private, completează câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Pensia privată e doar la câteva click-uri distanță. Te așteptăm să ne transmiţi datele tale, completȃnd câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru semnarea actului individual de aderare!

Te-ai decis să te transferi la unul dintre fondurile private administrate de BCR PENSII? Îți mulțumim pentru alegere și apreciem încrederea pe care ne-o oferi. Suntem siguri că vei fi mulțumit de alegerea făcută, acum și mai târziu. Pentru a-ți oferi mai multe informații despre procedura de transfer, te rugăm să completezi câmpurile formularului de transfer P2 sau formularului de transfer P3, dupa caz, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru definitivarea acestuia!

Informatii upload document

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii nr. 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificările și completările ulterioare („Legea 204/2006”) și/sau al Legii nr. 411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat, republicată, cu modificările și completările ulterioare („Legea 411/004”) și/sau al Legii nr. 1/2020 privind pensiile ocupaționale („Legea 1/2020”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de tine, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.