Formular contact - Nu sunt participant

Lasă – ne un mesaj ONLINE – cel mai rapid mod de a obține detalii și răspunsuri la întrebări, reclamații și sesizări. Poţi atașa documente scanate și tot aici poţi trimite sugestii și opinii care ne vor ajuta la îmbunătățirea serviciilor pe care ţi le oferim.

Dacă mâine te-ai trezi și ai fi la pensie, care ar fi primele tale gânduri? Ai fi liniștit la ideea că ai economisit destul pentru perioada aceasta? Sau te-ar nemulțumi gândul că nu te bazezi decât pe ceea ce oferă statul? Pentru a putea zâmbi la gândul zilei de mâine, poți apela la o soluție eficientă de economisire: pensia privată!

Dacă vrei să afli mai multe informații despre avantajele unei pensii private, completează câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Pensia privată e doar la câteva click-uri distanță. Te așteptăm să ne transmiţi datele tale, completȃnd câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru semnarea actului individual de aderare!

Te-ai decis să te transferi la unul dintre fondurile private administrate de BCR PENSII? Îți mulțumim pentru alegere și apreciem încrederea pe care ne-o oferi. Suntem siguri că vei fi mulțumit de alegerea făcută, acum și mai târziu. Pentru a-ți oferi mai multe informații despre procedura de transfer, te rugăm să completezi câmpurile formularului de transfer P2 sau formularului de transfer P3, dupa caz, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp pentru definitivarea acestuia!

Informatii upload document

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.