Formular contact - Angajator

Lasă – ne un mesaj ONLINE – cel mai rapid mod de a obține detalii și răspunsuri la întrebări, reclamații și sesizări. Poţi atașa documente scanate și tot aici poţi trimite sugestii și opinii care ne vor ajuta la îmbunătățirea serviciilor pe care ţi le oferim.

Pentru tine, ca angajator, pensia facultativă poate reprezenta un instrument de motivare și de retenție a angajaților, dar și un mod de a te bucura de beneficii fiscale importante. Dacă vrei să afli mai multe informații despre avantajele pensiei facultative, completează câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Ai refuza un avantaj fiscal per angajat? De ce să nu profiți de o deductibilitate fiscală importantă, oferindu-le, în același timp, angajaților tăi un venit suplimentar la pensie? Dacă ești interesat sa afli mai multe despre pensia facultativă, completează câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Ne străduim permanent să îți venim în întâmpinare cu produse de calitate și servicii ireproșabile. Prețuim opinia ta și dorim să-ți ascultăm părerile. În acest sens, te încurajăm să completezi câmpurile acestui formular, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

În situaţa ȋn care nu ai regăsit informaţiile dorite ȋn site, te rugăm să ne transmiţi solicitarea ta completȃnd cȃmpurile acestui formular, iar noi ȋţi vom răspunde ȋn cel mai scurt timp.

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR Pensii prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră, în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (Regulamentul UE nr. 679/2016), pentru scopurile în care acestea au fost furnizate. Pentru mai multe detalii referitoare la aspectele ce țin de protecția datelor cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate a BCR Pensii disponibilă aici.