Contact Formular contact - Angajator

Lasă-ne un mesaj online – cel mai rapid mod de a obține detalii și răspunsuri la întrebări, reclamații și sesizări. Poţi atașa documente scanate și tot aici poţi trimite sugestii și opinii care ne vor ajuta la îmbunătățirea serviciilor pe care ţi le oferim.

Pentru tine, ca angajator, pensia facultativă poate reprezenta un instrument de motivare și de retenție a angajaților, dar și un mod de a te bucura de beneficii fiscale importante. Dacă vrei să afli mai multe informații despre avantajele pensiei facultative, completează câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Ai refuza un avantaj fiscal per angajat? De ce să nu profiți de o deductibilitate fiscală importantă, oferindu-le, în același timp, angajaților tăi un venit suplimentar la pensie? Dacă ești interesat sa afli mai multe despre pensia facultativă, completează câmpurile formularului, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp!

Ne străduim permanent să îți venim în întâmpinare cu produse de calitate și servicii ireproșabile. Prețuim opinia ta și dorim să-ți ascultăm părerile. În acest sens, te încurajăm să completezi câmpurile acestui formular, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

În situaţa ȋn care nu ai regăsit informaţiile dorite ȋn site, te rugăm să ne transmiţi solicitarea ta completȃnd cȃmpurile acestui formular, iar noi ȋţi vom răspunde ȋn cel mai scurt timp.

câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

IMPORTANT: Acest formular NU reprezintă un act de aderare și nu constituie un angajament în sensul Legii 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 204/2006”) si/sau al Legii 411/2004 privind fondurile de pensii administrate private, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare („Legea 411/004”).

BCR PENSII este operator de date cu caracter personal (nr. ANSPDPCP 5813) și prelucrează datele dvs. cu caracter personal în scopul prevăzut de Legea 204/2006, respectiv de Legea 411/2004. Scopul prelucrării, destinatarii și categoriile de destinatari ai datelor, obligativitatea furnizării datelor, consecințele nefurnizării acestora, precum și drepturile dvs., așa cum sunt prevăzute de Legea 677/2001, sunt descrise în detaliu în secțiunea Termeni și condiții a site-ului www.pensiibcr.ro.

În cazul în care v-ați exprimat acordul de a primi și alte informări cu privire la produsele BCR PENSII, datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate de BCR PENSII în scop de reclamă, marketing și publicitate.